32 NYOPFØRTE RÆKKEHUSE MED KÆLDER OG HAVE

Rækkehusene er super godt indrettet og har et etageareal på mellem 133 m2 og 144 m2 inklusiv yderst anvendelig kælder. Husene er i 3 plan, og rummer bl.a. lyst spisekøkken, 3 soveværelser samt en hyggelig dagligstue med udgang til have med god fliseterrasse, hvor solen kan nydes. Der medfølger en P-plads pr. bolig.
0 ledige lejemåL

Lille oase i fredelige omgivelser

Kirsebærparken ligger som en lille oase i fredelige omgivelser nær Lyngbys pulserende byliv. Den perfekte bolig til den moderne og ak­tive familie. Her fornemmes straks den gode beliggenhed og den charmerende arkitektur med flotte mursten og det attraktive lukkede gårdrum, hvor børnene trygt kan lege.

GALLERI
01
/

AKTIV HANDELSBY, AMBITIØS ERHVERVSBY & GRØN BOLIG BY

Lyngby-Taarbæk kommune er på alle måder en privilegeret kommune. Den er på en gang en aktiv handelsby, en ambitiøs erhvervsby, en grøn bolig by og en spændende kulturby.

Kongens Lyngby er med Lyngby Storcenter, Magasin du Nord, Jo­hannes Fog og mere end 200 specialforretninger og spisesteder et spændende og varieret handelscentrum. Dyrehaven, Lyngby Åmose, Eremitageslottet, Marienborg, Sorgen­fri Slot, Lyngby Sø, ja, det grønne og historiske findes overalt i kom­munen. Og vil du være aktiv, kan du spille golf på golfbanen i Dyre­haven, sejle kano på Lyngby Sø, ride på pony ved Fortunen, svømme i Frederiksdal fribad eller spille fodbold på banerne ved Lyngby Stadion – mulighederne er mange.

BELIGGENHED
Restaurant ~500m
Børnehave ~1.0km
Indkøb ~1.0km
Park ~1.1km
Skole ~950m
Off. transport ~400m
TJEK AFSTAND
Ejler Billes Allé
Kastrup Airport, Kastrup, Denmark